Το κορυφαίο κολλαγόνο

Το κορυφαίο κολλαγόνο

PURE GOLD COLLAGEN ®:  Το πρώτο σε πωλήσεις κολλαγόνο στην Ευρώπη!

To PURE GOLD COLLAGEN ® είναι το απόλυτο υγρό πόσιμο συμπλήρωμα διατροφής. Ένα υδρολυμένο κολλαγόνο ψαριού νέας γενιάς, με εικοσαπλάσια δύναμη από ένα απλό χάπι κολλαγόνου.Το PGC® δημιουργήθηκε από Ευρωπαίους Επιστήμονες και Ερευνητές φαρμάκων, που βασίστηκαν στην Ιαπωνική γνώση και έρευνα που είναι η πλέον προχωρημένη διατροφοκοσμετολογία και διατροφοφαρμακευτική αγορά στον κόσμο.

Η MINERVA Research Labs  παρασκευαστής του PURE GOLD COLLAGEN ®   &   ACTIVE GOLD COLLAGEN® συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και Δερματολόγους της «Cutest – The Skin Specialists | Dermatological Studies» σε κλινικές δοκιμές και εργαστήρια που λειτουργούν σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας ISO 9001. Η MINERVA Research Labs έχει δεσμευτεί να εξασφαλίσει την ύψιστη ποιότητα συστατικών τροφής που προέρχονται από συνεργάτες όπως η France – Rousselot International , η POLARIS – nutritional lipids στην Γαλλία και η Lipoid Kosmetik AG  στην Γερμανία, με τους οποίους έχει συνάψει στρατηγική συμμαχία.

Το PURE GOLD COLLAGEN ® διαθέτει Ευρωπαϊκή πατέντα ευρεσιτεχνίας (EP 2532252A1)EU και είναι ένα μοναδικό προϊόν που αποτελείται από υδρολυμένο κολλαγόνο ψαριών υψίστης ποιότητας, υαλουρονικό οξύ, έλαιο βοράγου, Ν ακετυλογλυκοζαμίνη, βιοτίνη, χαλκό, ψευδάργυρο, το σύμπλεγμα βιταμινών B, C, E, piper-nigrum, και εκχυλίσματα του φυτού στέβια. Η φόρμουλα είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει μία μοναδική σύσταση κολλαγόνου και ενεργών συστατικών για υψηλή απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα.

Το PURE GOLD COLLAGEN® παράγεται με την πλέον εξελιγμένη τεχνολογία και με την ποιότητα παρασκευής, αντίστοιχη αυτής της φαρμακευτικής βιομηχανίας!

Η MINERVA Research Labs κατανοεί την πολυπλοκότητα της επιστήμης που κρύβεται πίσω από το κολλαγόνο και το πώς η γήρανση επηρεάζει το δέρμα, τα οστά και όλο τον ανθρώπινο οργανισμό, ώστε να αναπτύξει και να προσφέρει καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις για τον καταναλωτή.

Που παράγεται η πρώτη ύλη υδρολυμένου κολλαγόνου στο PURE GOLD COLLAGEN ®                                                      Το υδρολυμένο μας κολλαγόνο Peptan™ παράγεται από την Rousselot SAS στη Γαλλία και περιέχει μία σύσταση από την καλύτερη ποιότητα υδρολυμένου κολλαγόνου προερχόμενου από τα καλλιεργημένα ψάρια Tilapia και Pangasius. Όλα τα ψάρια που χρησιμοποιούνται από τη Rousselot SAS, προέρχονται αποκλειστικά από οργανισμούς με άδεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης για εισαγωγή βρώσιμων ψαριών προορισμένα για ανθρώπινη κατανάλωση και με την εγγύηση πιστοποιητικών υγείας υπογεγραμμένων από επίσημες κτηνιατρικές υπηρεσίες.

«Peptan®», φυσικά πεπτίδια κολλαγόνου για έναν υγιή τρόπο ζωής                                                                              Παράγεται και διατίθεται στο εμπόριο από την εταιρεία France -Rousselot International , που είναι ο κορυφαίος παγκόσμια κατασκευαστής φαρμακευτικών συστατικών τροφίμων, συμπληρωμάτων διατροφής και καλλυντικών. Το Peptan® κρατά το κλειδί για τη διατήρηση της ποιότητας στην ζωής σας.

Το Peptan® πεπτίδιο κολλαγόνου είναι ένα 100% φυσικό και ασφαλές συστατικό που προέρχεται από πρωτεΐνες. Οι πρώτες ύλες κολλαγόνου της εταιρείας Rousselot χρησιμοποιούνται παγκοσμίως και έχει αποδειχθεί επιστημονικά οτι βελτιώνουν τη συνολική κινητικότητα των αρθρώσεων, την δομή των οστών και τη φυσική ομορφιά του δέρματος.

Το κολλαγόνο, έχει χρησιμοποιηθεί από τους πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο από την αρχαιότητα και έχει γίνει γνωστό για τα οφέλη που προσδίδει στην ανθρώπινη υγεία. Στον 12ο αιώνα, η πολυμαθής ηγουμένη του Αγίου Hildegard von Bingen, ανακαλυψε οτι οι ιστοί των ζώων είναι πηγή θρεπτικών συστατικών που καταπραΰνουν τους πόνους στις αρθρώσεις. Παραδοσιακά οι πολιτισμοί της Ασίας αναγνωρίζουν τα πεπτίδια του κολλαγόνου ψαριών ως ένα ισχυρό συστατικό για την ομορφιά του δέρματος και την υγεία των οστών. Σήμερα, τα πεπτίδια κολλαγόνου ψαριών ερευνώνται διεξοδικά, ενώ οι πολυάριθμες επιστημονικές μελέτες συνεχίζουν να διερευνούν περαιτέρω και να αξιολογούν τα οφέλη τους.

Η ποιοτική υπεροχή είναι η καρδιά της προσέγγισης για την εταιρεία Rousselot. Σε όλα τα επίπεδα ερευνών και παραγωγής συμμετέχουν οι άνθρωποι της εταιρείας, λειτουργώντας με εθελοντική πολιτική ποιότητας με έμφαση στην ικανοποίηση του καταναλωτή.

Δεν υπάρχει συμβιβασμός σε οτι αφορά την ποιότητα!

Για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των προϊόντων και η αξιοπιστία, προκειμένου να επιτευχθεί η ικανοποίηση και η πλήρης εμπιστοσύνη στον καταναλωτή, η εταιρεία Rousselot έχει αναπτύξει τις ακόλουθες πρακτικές:

Αυτό επιτρέπει στην Rousselot να ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές ακόμα και να υπερβαίνει τα πρότυπα των τροφίμων, όπως ορίζεται από τον FAO / WHO και τις φαρμακευτικές απαιτήσεις, όπως αυτές ορίζονται από τους EP, USP ή JP.

  1. FAO Food and Agriculture Organization of the United NationsWHOWorld Health Organization , EP,USP AND JP- Harmonised EP , USP and JP regulations

Πηγή:Rousselot SAS France

2 Comments on “GOLD COLLAGEN® -Κολλαγόνο με Ποιότητα & αποδείξεις !”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *