Το Pure GOLD COLLAGEN είναι το μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής κολλαγόνου Πανευρωπαϊκά, το οποίο έχει υποβληθεί σε εκτεταμένες επιστημονικές κλινικές μελέτες. Η Eταιρεία ΜINERVA RESEARCH LABS UK, για πρώτη φορά Πανευρωπαϊκά στο χώρο συμπληρωμάτων διατροφής κολλαγόνου παρουσίασε τα αποτελέσματα κλινικών μελετών οι οποίες διεξήχθησαν στην Ελλάδα και σε 16 ευρωπαϊκές χώρες, επιπλέον της Αμερικής. Τα αποτελέσματα αυτών των μελετών ανακοινώθηκαν το Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013 στο ξενοδοχείο Divani Caravel στα πλαίσια του Ελληνικού Δερματολογικού Συνεδρίου. Συντονιστής του Συνεδρίου στην παρουσίαση των αποτελεσμάτων ήταν ο Πρόεδρος της ΕΔΑΕ, Dr. Δημήτριος Ρηγόπουλος με ομιλητές επιστημονική ομάδα αποτελούμενη από καταξιωμένους Έλληνες γιατρούς Δερματολόγους, την Dr. Χαρά Παξιμαδάκη (www.athensdsc.gr), την Dr.Μαρίτα Κοσμαδάκη (www.dermoiatriki.gr) και ερευνητές φαρμάκων συνεργάτες της εταιρείας ΜINERVA RESEARCH LABS UK.

Απαντήσεις στα ερωτήματα των 250 συνέδρων Δερματολόγων που παρευρέθησαν στην Ημερίδα και αφορούν μελέτες του Pure Gold Collagen® έδωσε ομάδα Άγγλων ερευνητών φαρμάκων με κύρια ομιλήτρια την Dr. Maryam Borumand. Οι κλινικές μελέτες αυτές αφορούν δείγμα άνω των 3.000 ατόμων (ληπτών), οι οποίες διεξήχθησαν σε διάστημα συνεχούς λήψης του Pure Gold Collagen® κατά τη διάρκεια δύο μηνών. Τα αποτελέσματα υπήρξαν άκρως εντυπωσιακά και εστιάστηκαν στο δέρμα, στα μαλλιά, στα νύχια καθώς επίσης διαπιστώθηκαν ευεργετικά οφέλη στα οστά, στους χόνδρους και γενικά στο μυοσκελετικό σύστημα. Σε αντίστοιχα συνέδρια που διεξήχθησαν τον περασμένο Νοέμβριο στο Λονδίνο, τα αποτελέσματα αυτών των μελετών έγιναν αποδεκτά απο επίσημα ιατρικά περιοδικά.
(Υπάρχουν διαθέσιμα σχετικά στοιχεία).

Συγκεκριμένα παρατηρήθηκαν:

Ανάλυση

Ανάλυση

• ενυδάτωση, σφριγηλότητα, ελαστικότητα και σχετική λιπαρότητα του δέρματος

• εξάλειψη των λεπτών γραμμών του προσώπου

• σημαντική μείωση βαθιών ρυτίδων

• σημαντικές αλλαγές στο πάχος της τρίχας, θρέψη του υποδόριου ιστού και άμεση ανάπτυξη του τριχωτού της κεφαλής

• τέλος στην θραύση, ενδυνάμωση και γρήγορη ανάπτυξη των ονύχων

• εξομάλυνση της ακμής

• μείωση της φωτογήρανσης

• ουσιαστική μείωση των ραγάδων

• εξάλειψη πόνων στο μυοσκελετικό σύστημα.

Επίσης, παρατηρήθηκε ουσιαστική μείωση της κόπωσης και της εξάντλησης λόγω περιεκτικότητας συμπλέγματος βιταμινών Β, C και Ε.

(Οι σχετικές αναλυτικές κλινικές μελέτες είναι διαθέσιμες σε κάθε ενδιαφερόμενο).

Test ανάλυσης Κολλαγόνου

Test ανάλυσης Κολλαγόνου

Σημαντικές ήταν οι μετρήσεις που έγιναν σε 100 εθελοντές λήπτες με εξειδικευμένο «Skin Analyzer» στην Αγγλία, σημειώνοντας την ποσοστιαία επί τοις εκατό αύξηση των μετρήσεων που παρατηρήθηκαν, στην πριν και μετά αγωγή συνεχούς καθημερινής λήψης 50ml του Pure Gold Collagen® σε διάρκεια δύο μηνών. (Παρατίθενται οι ως άνω εικόνες όπου στις φωτό 2 & 4  απεικονίζεται εμφανώς η αύξηση των επιπέδων κολλαγόνου, ειδικά στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας).

Πρωτόκολο Επιστημονικής Κλινικής Μελέτης

PURE GOLD COLLAGEN ® Κλινική μελέτη που επιβεβαιώνει τα Θετικά οφέλη με συστηματική θεραπεία PURE GOLD COLLAGEN ® Maryam Borumand PhD και Sara Sibilla – PhD Κριτική από Martin Godfrey MD

Περίληψη 

Η διαδικασία γήρανσης του δέρματος ξεκινά κάτω από την επιφάνεια, στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας που ονομάζεται χόριο. Τα ενεργά συστατικά που περιέχονται στο PURE GOLD COLLAGEN ® φτάνουν το χόριο μέσω του αίματος. Σε αυτή τη μελέτη, έχουμε αποδείξει ότι η καθημερινή λήψη του PGC αυξάνει το επίπεδο της ενυδάτωσης και της ελαστικότητας του δέρματος. Το αποτέλεσμα είναι μια αντιγηραντική δράση, με μείωση του αριθμού των λεπτών γραμμών και των βαθέων  ρυτίδων. Όλα μαζί αυτά τα στοιχεία δείχνουν ότι πόσιμο Pure Gold COLLAGEN ® οδηγεί σε σημαντική βελτίωση της συνολικής υγείας του δέρματος και της εμφάνισης. Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του ανθρώπινου σώματος. Διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της ομοιόστασης, παρέχοντας ταυτόχρονα ένα μηχανικό και ένα χημικό φράγμα προς το εξωτερικό περιβάλλον, αποτρέποντας την ενδογενή απώλεια υγρών και κρατώντας μια σταθερή θερμοκρασία. Επιπλέον, το δέρμα προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία και την παθογόνο εισβολή. Η επιδερμίδα υπόκειται σε φθορά εξαιτίας τόσο της φυσιολογικής διαδικασίας της γήρανσης, αλλά και μια σειρά από περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως οι αιολικοί, οι κλιματικοί, οι θερμικοί, κλπ. καθώς και η έκθεση στον ήλιο (φωτογήρανση). Πρόσφατα, η ζήτηση για καλλυντικές συνθέσεις και τα καλλυντικές μεθόδους για τη βελτίωση της εμφάνισης και της κατάστασης του δέρματος έχει αυξηθεί πάρα πολύ. Ιστορικά, οι ιδιότητες του δέρματος, όπως η ξηρότητα, οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες, έχουν καταφέρει να εξομαλυνθούν με την τοπική εφαρμογή των κρεμών, των λοσιόν και των ορών. Οι επιπτώσεις τους είναι τοπικές και τα αποτελέσματα είναι εμφανή όπου εφαρμόζεται η λοσιόν ή η ενυδατική κρέμα. Το PURE GOLD COLLAGEN ® είναι ένα ποτό και καθώς χορηγείται από του στόματος, διανέμεται σε ολόκληρο το σώμα μέσω του πλάσματος του αίματος. Στην πραγματικότητα, χρησιμοποιώντας ραδιοεπισημασμένο υδρολυμένο κολλαγόνο και έχει αποδειχθεί ότι περίπου το 90 % του από του στόματος χορηγούμενο υδρολυμένο κολλαγόνο σε ποντικούς απορροφάται δια μέσω του πλάσματος του αίματος μέσα στις πρώτες 12 ώρες μετά τη λήψη [ 1 ]. Μετά την κατάποση, η ραδιενέργεια έχει φανεί να φθάνει την τιμή αιχμής στο δέρμα μετά από 12 ώρες [ 1 ] και παραμένει σχετικά υψηλά μέχρι και 14 ημέρες [ 2 ]. Αυτό δείχνει οτι τα πεπτίδια κολλαγόνου φθάνουν τα χόριο, όπου διεγείρουν την μετανάστευση και την ανάπτυξη των ινοβλαστών του δέρματος [ 3 ]. Μέσω της δράσης των κύριων συστατικών του, συμπεριλαμβανομένων του υδρολυμένου κολλαγόνου και του υαλουρονικού οξέος, το PURE GOLD COLLAGEN ® παρέχει ελαστικότητα και ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Η υγεία του δέρματος βελτιώνεται περαιτέρω από τις βιταμίνες (Β, C και Ε) που υπάρχουν στο ποτό. Επιπλέον, πρόσφατα έχει αποδειχθεί ότι η προσθήκη ελαίου Borage (περιέχεται επίσης στο ποτό) με την λήψη μειώνει την τραχύτητα του δέρματος και την κλιμάκωση [ 4 ] .

Στόχοι. Ένα αυξανόμενο σώμα της έρευνας δείχνει πόσο τα θρεπτικά καλλυντικά μπορούν να συμβάλλουν στην υγεία του δέρματος [ 5 ]. Ενώ οι κρέμες και τα καλλυντικά προϊόντα μπορούν να επηρεάσουν τοπικά την κατάσταση του δέρματος εξωτερικά, τα συμπληρώματα διατροφής που λαμβάνονται από το στόμα μπορεί να έχουν αντίκτυπο από μέσα. Για να εκτιμηθεί η αποτελεσματικότητα του PURE GOLD COLLAGEN®, μια διπλή-τυφλή, παράλληλων ομάδων, ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο τυχαιοποιημένη κλινική μελέτη διεξήχθη σε 108 υγιείς εθελοντές σε μια περίοδο 12 εβδομάδων [αναφορά Δίκη AN2961]. Ο στόχος αυτής της μελέτης ήταν να εκτιμηθεί η επίδραση της καθημερινής δια του στόματος λήψης 50 ml του PGC για την ενυδάτωση του δέρματος και την ελαστικότητα μέσω των δερμο – φυσιολογικών μετρήσεων των ραγάδων και των αρθρώσεων μέσω παρατήρησης-αξιολόγησης. Μεθοδολογία: Οι επιπτώσεις της λήψης του PURE GOLD COLLAGEN® στο δέρμα αξιολογήθηκαν από την άποψη τρειών μεθόδων: • Ενυδατική δράση • Επίδραση, Ελαστικότητα • Αντι-γήρανση εκ του αποτελέσματος (επίδραση στις ρυτίδες). Επιπλέον επιδράσεις του PURE GOLD COLLAGEN® για ραγάδες και πόνους στις αρθρώσεις προσδιορίστηκαν μέσω ερωτηματολογίων αυτο-αξιολόγησης.

Αρχή μέτρησης. Ενυδάτωση-αποτέλεσμα. Ενυδάτωση της επιφάνειας του δέρματος αξιολογήθηκε με μέτρηση των ηλεκτρικών ιδιοτήτων της επιφανειακής κεράτινης στιβάδας. Μετρήσεις χωρητικότητας του δέρματος και της επιφάνειας του δέρματος ελήφθησαν στο αντιβράχιο χρησιμοποιώντας ένα Corneometer ® (www.courage – khazaka.de), μια καλά αναγνωρισμένη συσκευή που χρησιμοποιείται συχνά για τις μετρήσεις του δέρματος σε επιστημονικές μελέτες. Το Corneometer ® έχει βαθμονομηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή πριν από την έναρξη της μελέτης. Πέντε επανειλημμένες μετρήσεις ελήφθησαν από διαφορετικές περιοχές μέσα στην περιοχή που ορίζεται με τη βοήθεια ενός προτύπου.

Αρχή μέτρησης του αποτελέσματος στην ελαστικότητα. Μετρήσεις της ελαστικότητας του δέρματος ελήφθησαν από το αντιβράχιο χρησιμοποιώντας ένα Cutometer ® (www.courage – khazaka.de). Ένας ανιχνευτής 2 mm χρησιμοποιήθηκε και 100 mbars, 5 δεύτερα στις / off κύκλων, χρησιμοποιήθηκαν επίσης με τρεις κύκλους πρωτόκολλα. Το Cutometer ® έχει βαθμονομηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή πριν από την έναρξη της μελέτης. Τρεις μετρήσεις επανάληψης ελήφθησαν από διαφορετικές περιοχές μέσα στην περιοχή που ορίζεται με τη βοήθεια ενός προτύπου.

Αντιγηραντική δράση-αρχές μέτρησης. Η επιφάνεια του δέρματος μικρο-τοπογραφία αξιολογήθηκε χρησιμοποιώντας το σύστημα Visioline ® (www.courage – khazaka.de). Αντίγραφα καουτσούκ σιλικόνης ελήφθησαν από τις περιοχές δοκιμής, όπως ορίζεται με τη βοήθεια ενός προτύπου, και αυτά αναλύθηκαν χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό Visioline ®. Το Visoline ® έχει βαθμονομηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή πριν από την έναρξη της ανάλυσης ρέπλικα. Το βάθος των ρυτίδων από την πλευρά του ματιού (περιοχή πόδι της χήνας) αξιολογήθηκε σε μία υπο-ομάδα των ασθενών που χρησιμοποιούν μια μη επεμβατική φωτογράφηση με βάση το σύστημα ανάλυσης εικόνας (TiVi 600 αναλυτή, www.wheelsbridge.se).

Παρατηρησιακή αποτίμηση επιπλέον ένα ερωτηματολόγιο που αποτελείται από δύο μέρη παρασχέθηκε στα υποκείμενα. Η πρώτη ενότητα ολοκληρώθηκε με τα θέματα κατά την έναρξη (εβδομάδα 0), ενώ η δεύτερη ενότητα ολοκληρώθηκε με θέματα που βρίσκονται στο τέλος της μελέτης (Εβδομάδα 12). MINERVA Research Labs Ltd Αναφορά κατάστασης: Απελευθερώστε 20130807 Σελίδα 2 από 3 ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές, όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα © 2013 MINERVA Research Labs Ltd.
Αποτελέσματα ενυδατικής δράσης. Μια αύξηση κατά 12 % στην ενυδάτωση του δέρματος παρατηρήθηκε στους ασθενείς που έλαβαν
PURE GOLD COLLAGEN® σε σύγκριση με το εικονικό φάρμακο μετά από 3 εβδομάδες.

Ελαστικότητα, αποτελέσματα. Σε σύγκριση με το εικονικό φάρμακο, Pure GOLD COLLAGEN® αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος κατά 20% μετά από 9 εβδομάδες.

Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι το υδρολυμένο κολλαγόνο ψαριών είναι πιο αποτελεσματικό*Τυχαιοποιημένη, διπλά τυφλή, ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο κλινική μελέτη σε 33 γυναίκες ηλικίας 40-59 ετών, με κανονικό προς ξηρό δέρμα λαμβάνοντας Υδρολυμένο Κολλαγόνο Peptan™ υδρολυμένο κολλαγόνο καθημερινά.Clinical Trials

Pure GOLD COLLAGEN® has been clinically proven to be effective

A UK study carried out on 108 volunteers taking Pure GOLD COLLAGEN® daily showed: (a) 12% increase in skin hydration after three weeks; (b) 15% decrease in fine lines and 27% reduction in deep wrinkles, after 6 weeks); (c) 20% increase in skin elasticity after nine weeks. Reference AN2961: (Double blind, placebo controlled radomised clinical trial). For further information, please visit www.gold-collagen.com

Σχεδιάγραμμα 1

Σχεδιάγραμμα 1

Σχεδιάγραμμα 2

Σχεδιάγραμμα 2

Σχεδιάγραμμα 3

Σχεδιάγραμμα 3

Σχεδιάγραμμα 4

Σχεδιάγραμμα 4

Σχεδιάγραμμα 5

Σχεδιάγραμμα 5

Σχεδιάγραμμα 6

Σχεδιάγραμμα 6

Σχεδιάγραμμα 7

Σχεδιάγραμμα 7

Σχεδιάγραμμα 8

Σχεδιάγραμμα 8

Σχεδιάγραμμα 9

Σχεδιάγραμμα 9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *